My title
KREATIVNI STUDIO

DOBRE IDEJE POSTAJU
IZVRSNE

O NAMA

MI Stvaramo BRENDOVE

Monkeyz kreativna agencija svakom projektu pristupa na jedinstven način, jer vjerujemo da samo dobro obrađena ideja može proizvesti zanimljiva
i svježa grafička rješenja.

USLUGE

IZRADA WEB STRANICA

Vaša web stranica vrlo je važan marketinški alat. Uvodi vašu tvrtku potencijalnim klijentima, informira svijet o vašim proizvodima, uslugama i ostavlja dojam o vašem brandu i stilu. Stvaranjem privlačnih, informativnih i učinkovitih web stranica, Monkeyz će vam pomoći da dođete do svijeta mreže i poboljšate svoje poslovanje.

IZRADA ILUSTRACIJA

Izuzetan sadržaj zahtjeva sjajne vizuale kako bi bio zamijećen. Ilustracije pružaju prekrasan odmak od fotografija koje susrećemo svakodnevno. Učinkovite grafike i ilustracije upadaju u oči, te pomažu kod pričanja priče. Pružaju priliku za komuniciranje jer sažimaju ideju. Omogućuje vam da se izražavate na učinkovit način i otvaraju prostor za maštu, što vašu poruku može učiniti snažnom i živom.

DIZAJN PROMOTIVNIH MATERIJALA

Print su svuda oko nas i ukoliko su materijali kvalitetno napravljeni, postaju moćan alat u svijetu marketinga, koji će vaš brand povezati direktno sa vašim klijentima. Pomoći ćemo vam da iskoristite print materijale kao svoju prednost.

IZRADA LOGOTIPA I BRENDIRANJE

Vaš brand je najvažnija stavka koju vaša tvrtka posjeduje. Postavlja standard za sve što slijedi i mjesto gdje se vaš marketing rađa. Ono predstavlja vas i ostavlja prvi dojam o vama. Pomoći ćemo vam da vaši klijenti znaju tko ste vi!

MARKETING NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

U današnjem svijetu, društvene mreže su najbrži način da potencijalni kupci dođu do vas. Način na koji tražimo informacije potpuno je promijenjen, a publika traži tvrtke s kojima se mogu povezati. Jednim klikom možete pokrenuti izravne, ciljane komunikacije. Možemo vam pomoći u izgradnji povjerenja, povećati promet na webu i poboljšati poslovanje.

PROJEKTI

UPOZNAJ MONKEYZ TIM

IVAN SLUNJSKI (CEO)

Grafički dizajner / Illustator

MELANI PETKOVIĆ (CEO)

Web / UX / UI dizajnerica

KLIJENTI

ZAŠTO MONKEYZ

Radimo izvrstan posao i garantiramo obostrano zadovoljstvo.

KONTAKT

MONEKYZ STUDIO
Piksel Koncept j.d.o.o.

Podolnička 9A, 10000 Zagreb, Croatia

097 707 3224 / 095 360 0997

info@monkeyz-studio.com

www.monkeyz-studio.com

JAvi NAM SE
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.